Echipa noastra de specialisti ofera, activitati de consultanta, reprezentare si de asistenta juridica la  inalte standarde profesionale, in toate fazele procesuale, inclusiv in cadrul  procedurilor prealabile, in orice chestiuni de drept penal, drept civil, dreptul  familiei, dreptul muncii, dreptul societatilor comerciale sau alte domenii ale  dreptului comercial, precum si in chestiuni de drept fiscal sau contencios  administrativ, asistenta si reprezentare pentru executarea hotararilor  judecatoresti.

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri servicii eficace si profesionale, depunand in acest sens un efort maxim, pentru a trata fiecare problema cu maxima seriozitate etica si de o forma personalizata.

Avocatii nostri au capacitatea de a aplica pentru clienti cele mai bune strategii juridice si sa le duca pana la capat. Avem curajul de a concura în mod onest si de a ne afla printre cei mai buni.

Flexibilitatea ne-a permis sa construim increderea clientilor nostri printr-o abordare personalizata, adaptata nevoilor fiecarui client si cerintelor fiecarei situatii cu care acesta se confrunta. Credem in buna aplicare a legii si fiecare dosar este confidential si prioritar pentru noi.

Avocatii nostri colaboratori sunt membrii UNBR admisi cu rezultate deosebite, cu vasta experienta si specializare in domeniul juridic. Sursa solutiilor eficiente consta in forta echipei noastre. Fiecare client care ne trece pragul si castiga reprezinta pentru noi propria victorie.

Prioritatea nostra este aceea de a oferi clientilor servicii juridice de cea mai buna calitate, promte si eficiente.

Specializarea este cheia succesului nostru si a clientilor nostri, pentru care ne pregatim zilnic in urmatoarele domenii:

Drept civil – succesiunii, partaj judiciar, rezilierea contractelor, negocierea si redactarea  contractelor, actiuni pentru dobandirea dreptului de proprietate prin uzucapiune si accesiune, actiuni in pretentii, actiuni posesorii, actiuni pentru intrarea in posesia unei mosteniri etc.;

Drept penal – reprezentare urmarire penala, supendarea urmaririi penale sau a judecatii, liberarea provizorie, contestatii in anulare, revizuiri, revocarea masurilor de siguranta, reabilitari, amanarea sau intreruperea executarii pedepsei inchisorii etc.;

Drept comercial si societar – operatiuni ce tin de Registrul Comertului (infiintarti firme, cesiuni, majorare capital, deschiderea de filiale, puncte de lucru, radiere societate);

Dreptul familiei – divort, incredintare minor, custodia copilului, domiciliul copilului minor, pensie de intretinere, divortul prin acord, divortul cu copii minori etc.

Daune asigurari – daune asigurari, recuperari daune asigurari, asigurari de malpraxis, asigurarea civila obligatorie;

Dreptul muncii – litigii de munca, drepturi banesti, consultanta, asistare si reprezentare;

Drept European – asistenta si reprezentare, consultanta;

Contencios administrativ – achizitii publice, recuperarea taxelor de poluare, contracte administrative, contracte de subantrepriza, anularea actelor administrative, diplome ush;

Domeniul transporturilor – transporturi maritime si fluviale, transporturi terestre, transporturi aeriene;

Domeniul financiar bancar – procese colective intentate bancilor – clauze abuzive etc.;

Proprietate intelectuala – marci; brevete si inventii; drepturi de autor;

Protectia consumatorilor – redactarea de plangeri; asistare si reprezentare etc.;

Regimul strainilor – redobandirea cetateniei romane; asistenta juridica;

Drepturile omului – redactare cereri cedo;

Medierea litigiilorlitigii comerciale; litigii civile; litigii din dreptul familiei; protectia consumatorului; proprietate intelectuala; litigii penale etc.