ABORDAREA DECALEX

Suntem doar la un telefon distanță

Sună-ne! De cele mai multe ori începem consultanța prin telefon. Scopul consilierii este de a înțelege natura problemei tale, de a stabili dacă putem lua cazul tău și de a discuta tarifele percepute. Acestea sunt variabile și ne străduim să existe un raport corect între cost și beneficiu. Onorariul se poate achita și în rate pentru cazurile mari.

Consultanță oriunde, oricând

Tehnologia a evoluat și noi ne-am adaptat echipa. Îți oferim consultanță juridică prin telefon, Skype sau Google cloud atunci când avem posibilitatea. Cazul tău este despre tine așa că începem cu tine. Vrem să știm ce este important pentru tine, miza jocului, care sunt obiectivele tale și ce informații ne poți oferi pentru a te ajuta. Scopul este de a găsi o strategie care va funcționa cel mai eficient pentru a obține cel mai bun rezultat.

Ne angajezi

Dacă împreună vom decide să colaborăm, ne vom întâlni personal sau vom începe prin telefon și e-mail, suntem flexibili și ne adaptăm la nevoile tale. În acest moment începem să pregătim partea administrativa – se semnează contractul și se emite factura. De cele mai multe ori, o problemă juridică afectează bunul mers al lucrurilor, dă naștere la tot felul de temeri dintre care multe nu se vor întâmpla niciodată. Noi suntem aici sa te ajutăm să înțelegi realist problema, adică cel mai bun și cel mai rău caz cu care te confrunți. Identificăm cel mai bun scenariu și modul în care vom lucra pentru a ajunge acolo. Credem în gândirea alternativă, “out of the box”, dincolo de tipare.

Da! Atat de simplu este dreptul cand lucrezi cu noi!

Formular de contact