CE NU SUNTEM?

Casă de avocatură

Contabili

Avocați

Old school

NU suntem o casă de avocatură și nici nu vrem să fim.

Suntem o companie ce oferă servicii juridice altor companii. Suntem antreprenori și de aceea înțelegem nevoile antreprenorilor. Știm ce înseamnă optimizare de costuri și bugete anuale, astfel că serviciile pe care le oferim se pot mula pe orice tip de business, de la start-up la corporate.

NU suntem toți avocați.

Echipa noastră este formată dintr-o gamă largă de experți în domeniul juridic precum avocați, consilieri și mediatori. Ceea ce îți putem garanta este că fiecare om din echipa noastră este pasionat de drept și va face tot posibilul pentru a găsi cea mai bună soluție pentru problema ta.

NU suntem old-school.

Ne place tehnologia și o folosim cât de des putem pentru a ne ajuta clienții și pentru a reduce costurile. Tocmai de aceea ne folosim de întâlnirile pe hangouts sau facetime și de discuțiile live pe contracte cu clienții noștri. Suntem extrem de transparenți în tot ceea ce facem și nu avem costuri ascunse.

NU suntem contabili.

Asta înseamnă că nu ne băgăm peste munca lor și îi lăsăm să-și facă treaba. Ceea ce facem însă în domeniul fiscal este sa îți explicăm despre legislația fiscală, cum se aplică ea și cum poți profita de ea.

CE NU VEI GĂSI LA NOI?

Soluții standard.

Nu oferim soluții general valabile, nici nu credem că există așa ceva. Ceea ce vei găsi la noi sunt soluții personalizate în funcție de problema prezentată.

Supra-comunicare.

Nu o să te bombardăm cu telefoane sau mailuri zi de zi, dar vei fi ținut la curent cu evoluția situației tale și cu noutățile din domeniu ce îți pot afecta business-ul.

Gândire tradițională.

Apreciem și respectăm trecutul, dar suntem ancorați în viitor. Avem idei și planuri noi și ne place să le punem în practică.

O relație pe termen scurt.  

Nu credem că un business poate fi sustenabil pe termen lung fără un departament de legal care să fie conectat la realitatea companiei, fiind la curent cu ce se întâmplă în interiorul ei zi de zi. Soluțiile juridice care se potrivesc perfect companiei, vin întotdeauna din relația apropiată a companiei cu departamentul de legal.