ECHIPA

Echipa Decalex este un mixt de oameni talentati din diferite profesii, ce oferă servicii juridice pentru afaceri, cu accent cheie pe preventie.

Focusul nostru este sa construim pentru partenerii nostrii un mediu de lucru sigur, cu ajutorul solutiilor juridice orientate in primul rand pe prevenirea problemelor, dar si pe solutionarea acestora. Astfel, cream un mediu pozitiv fundamentat pe colaborare si incredere si ne bazam pe exemple reale in discutiile cu partenerii. Suntem responsabili pentru angajamentele noastre si oferim cele mai bune rezultate.

Misiunea noastra este minimalizarea riscurilor juridice la care este supusa societatea dumneavoastra. Implementam la nivel de companie un program de management a riscurilor juridice creat sa previna orice potential litigiu sau conflict cu partenerii de business ori autoritati.

Abordarea noastră strategică este centrică, coerentă, transparentă și orientată spre performanță. Suntem acolo unde este necesar, când este nevoie, cu o echipă experimentată in servicii juridice pentru afaceri.

Succesul nostru derivă dintr-o înțelegere profundă a afacerilor și nevoilor clienților noștri. Dezvoltăm parteneriate pe termen lung și de încredere cu clienții noștri, care rămân alături de noi de-a lungul anilor.

Suntem hotărâți să obținem excelență în tot ceea ce facem.