CRISTIANA DECA

Cristiana Deca - data protection specialist

Cristiana Deca

Legal adviser & Data protection

Cristiana Deca – Data Protection Specialist și Legal Advisor

Cristiana este pasionată de protecția datelor personale (GDPR), domeniu în care s-a specializat de-a lungul timpului. La bază, Cristiana este consilier juridic definitiv și îi place să-și ajute clienții prin intermediul serviciilor de consultanță și contracte, ea fiind coordonatoarea departamentului de consultanță.

Pasionată de IT, are un portofoliu bogat de clienți din zona online pe care îi consiliază cu succes pentru a-și atinge obiectivele de business. Cristiana a lucrat alături de unul dintre cei mai mari furnizori de servicii cloud din lume, pentru a implementa la nivel național noi politici în domeniul criptării datelor personale.

Un alt domeniu în care ea își pune amprenta, este cel de e-commerce, unde experiența ei este solicitată aproape zilnic. De asemenea zeci de magazine online au apelat la expertiza ei pentru a-și securiza site-urile din punct de vedere juridic.

Se implică activ în acțiuni de binefacere a femeilor abuzate și a mamelor singure, având relații solide de colaborare cu numeroase fundații.

În puținul timp liber, Cristiana își reîncarcă bateriile petrecând timp cu familia sau citind. Îi place mult să călătorească și să descopere noi rețete culinare.
Motto-ul ei: „Scopul nu este să devii mai bun decât alt om, ci mai bun decât tine.”

Scrie-i Cristianei pe adresa [email protected] și îți va răspunde în maximum 24h.