MISIUNEA DECALEX

Am pus bazele Decalex, pentru a demonstra ca, sa fii bun in domeniul dreptului nu are nicio legatura cu titulatura pe care o porti ci are legatura cu pasiunea pentru ceea ce faci. Noi facem drept, pentru ca asta ne-am dorit sa facem.

Inclinatia noastra pentru drept s-a impletit perfect cu spiritul antreprenorial, si astfel am creat prima societate de servicii juridice specializata in preventie din Romania, care va folosi aceasta unealta pentru a ajuta companiile sa creasca pe o fundatie solida. Sa facem dreptul sa fie usor de inteles pentru orice antreprenor. Sa aratam ca pana si dreptul are o latura frumoasa.

Pentru ca pasiunea pentru domeniul juridic s-a transpuns intr-un tel general: acela de a deveni cel mai de incredere partener al oamenilor de business.

Pentru ca am vazut ca antreprenorii au nevoie de specialisti care sa ii ajute sa isi realizeze visurile. Pentru ca suntem rebelii care vor sa demonstreze ca avocatura, se poate face si altfel. Pentru ca ne dorim sa fim cei care pun bazele unei schimbari in ceea ce priveste serviciile juridice din Romania si avem toate instrumentele necesare sa facem asta.

Pentru ca e usor de comunicat cu noi si ne place sa crestem afacerile clientilor nostri.

Pentru ca ne entuziasmeaza planurile de dezvoltare ale clientilor nostri ca si cum ar fi ale noastre si nu ne e frica sa ne murdarim mainile lucrand alaturi de ei pentru a-sia tinge obiectivele de business.