Echipa Decalex cauta un nou coleg – Consultant GDPR

By miercuri, 10 aprilie 2019Noutăți

Echipa Decalex se mareste si este in cautarea unui nou coleg, viitor consultant GDPR in proiectele pe care le derulam.

Iti poti da seama cine suntem si modul nostru de lucru citind urmatoarele articole:

– Articol 1

– Articol 2

Este o ocazie buna de dezvoltare personala/profesionala, intrucat vei lucra cot la cot cu antreprenori si consultanti smart, cat si cu clienti din multiple domenii.

Daca esti interesat, trimite-ne un email la adresa [email protected] cu CV-ul tau.

Pe cine cautam:

– Studii in domeniul juridic finalizate;

– Experienta relevanta in functia de data protection officer/ /compliance officer/jurist de minim 6 luni  (cumulate pentru functiile mentionate anterior);

– Cunostinte avansate de legislatie privind protectia datelor cu caracter personal (Regulamentul UE nr. 2016/679, ghidurile emise de Grupul de Lucru Art. 29, Legea nr. 506/2004 etc.);

– Constituie un avantaj experienta/cunostintele in IT;

– Cunostinte operare PC (Microsoft Office) si de realizare a prezentarilor;

– Limba Engleza- nivel mediu/avansat, scris si vorbit;

– Orientare spre rezultate, cu simt de raspundere, capabil sa lucreze eficient;

– Abilitati de analiza si sinteza;

– Impartialitate;

– Fire analitica pentru a identifica riscuri la nivelul activitatii unei companii si de a propune masuri de prevenire sau eliminare a acestora;

– Abilitati de comunicare, capacitatea de a respecta termenele-limita de lucru, initiativa, atitutidine pozitiva;

– Experienta in administrarea comunicarii profesionale cu consultantii externi, autoritatile de supraveghere si institutii publice.

Ce vei face:

– Ofera consultanta si suport in procesele de evaluare si implementare a prevederilor GDPR;

– Propune planuri de imbunatatire a proceselor din activitate; evalueaza riscurile la care poate fi supusa compania in activitatea sa din perspectiva GDPR;

– Analizeaza si verifica conformitatea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;

– Monitorizeaza respectarea prevederilor GDPR, a altor dispozitii de drept comunitar sau de drept intern referitoare la protectia datelor si a politicilor companiei în ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal, inclusiv alocarea responsabilitatilor si actiunile necesare si de formare a personalului implicat in operatiunile de prelucrare, precum si auditurile aferente;

– Redacteaza contracte de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA);

– Verifica si valideaza din perspectiva protectiei datelor cu caracter personal regulamente, documente;

– Elaborează inventare si detine un registru al operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal din cadrul societatii;

– Informeaza, consiliaza și emite recomandări in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal;

– Implementeaza si monitorizeaza cerintele impuse cu privire la protectia datelor cu caracter personal;

– Participa in mod activ la realizarea evaluarilor de tip DPIA.

Leave a Reply