Servicii complete de consultanta

 • Consultanta in afaceri

  Prin consultanta in afaceri oferită de noi, ne indreptam focusul spre a oferi soluții eficiente și adaptatele la cele mai recente tendințe pentru a crea rezultate de durată.

  Pentru a înțelege obiectivul sau problema cu care te confrunti în afacerea ta, începem prin a discuta în cadrul unei ședințe de consiliere. Aceasta se poate desfășura atât față în față cât și prin intermediul instrumentelor de comunicare electronică (Skype, Facetime, Hangouts). 

  Ședința de consiliere ne ajută să individualizăm nevoile tale și să-ți oferim cele mai bune răspunsuri la problema cu care te confrunti. 

  Cu noi arzi etape si duci afacerea la un nivel superior. Avem experiență în a livra soluții personalizate și inovative pentru afaceri din arii de activitate precum: ecommerce, Health and Farma; media & advertising, drone și aviație, software, Apps, Gaming, Cybersecurity, Privacy & Social Media, HR si Recrutare, Retail si FMCG etc.

 • Consultanta in resurse umane si recrutare

  Dacă ești managerul unei companii de HR si Recrutare sau conduci un departament într-o companie echipa noastra te poate ajuta maparea, dezvoltarea si digitalizarea proceselor ce tin de Resurse Umane și Recrutare. Oferim suport în implementarea de strategii ce optimizează procesul de recrutare si reduc costurile.

  Venim în întâmpinarea ta cu serviciul de consultanta integrată în HR si Recrutare pentru a elimina la minim activitățile costisitoare și consumatoare de timp crescând în același timp rata de matching dintre angajat și angajator.  

  Înțelegem pe deplin importanța fericirii angajatilor cat si dorințele angajatorilor. Deasemenea înțelegem importanța brandului de angajator si necesitatea de a avea un personal de o înaltă calificare profesională cu rata de productivitate cat mai mare într-o companie unde angajații sunt apreciați și sunt motivați să aducă contribuții reale în companie. 

  Contacteaza-ne si hai sa vezi cu putem construi pentru tine și compania ta un mediu de lucru cat mai fericit.

TESTIMONIALE

 • Consultanta StartUp

  Fie că ai un startup sau vrei să-ți creezi unul, Decalex este firma la care să apelezi. De la consultanță în dezvoltare până la pregătirea și prezentarea companiei tale în fața unui investitor, noi te ascultăm și îndrumat pas cu pas.

   

  Avem o filosofie bazată pe prevenție și eliminarea riscurilor nedorite, perfectă pentru a ajuta companiile aflate la început de drum cu dezvoltare disruptivă, să elimine riscurile de a pierde timp și bani în direcții nedorite. 

   

  Comunicăm transparent și prompt, folosind cele mai noi și moderne tehnologii, fie că vorbim de consultanță în cloud, de analiza contractelor, consultanta in protectia datelor ori investiții sau neînțelegeri între parteneri, comunicăm cu tine prin telefon, Skype, Facetime, Google Hangouts nu doar față în față.

 • Consultanta Contracte & e-Contracts

  La Decalex beneficiezi de servicii de consultanță, analiza și redactare contracte, gândite special pentru nevoile afacerii tale, indiferent de stadiul de dezvoltare în care se află compania ta. 

   

  Ai parte de susținerea unei echipe de antreprenori, specialiști în drept, pasionați de dezvoltare de business și digitalizare, care poate deveni în timp o extensie a echipei tale de management, fiind alături de tine oriunde și oricând ai nevoie de consiliere prin serviciul Advisory Board

   

  Pentru noi un contract bine lucrat este acela care conduce clar la îndeplinirea obiectului sau și toate părțile implicate își primesc contraprestatiile negociate.

 • Proprietate intelectuala - Consultanta

  Ideile sunt printre cele mai importante active pe care le deține un om. Pentru a fi făcute cunoscute, aceste idei sunt transpuse la nivel practic printr-un serviciu sau un produs ce reflectă viziunea unică a proprietarului.

   

  Proprietatea intelectuală este domeniul care protejează aceste creații ale minții: invenții, (brevete), opere  literare și  artistice, mărci comerciale, simboluri,  nume, imagini,  design,  utilizate  în activități comerciale. 

   

  Cel care creează și deține proprietatea intelectuală are dreptul de  controla modul în care creația lui este folosită și cum este răsplătit pentru binele adus umanității prin această creație.

   

  Daca vrei sa deti proprietatea creatie tale nu ezita sa apelezi la ajutorul nostru.

 • Consultanta e-commerce (magazin online)

  Într-o industrie a comerțului electronic ce are o creștere fabuloasă de la an la an, iar previziunile specialiștilor arată că va continua în același ritm. Decalex îți pune la dispoziție o echipă multidisciplinara cu o experiență în industria de e-commerce, de peste 10 ani, dedicată rezolvării nevoilor specifice și provocările companiilor care fac comerț online. 

   

  Vanzarile la nivel mondial sunt de ordinul trilioanelor de dolari. In luna mai 2020 vânzările online au fost de aproximativ de 4 trilioane de dolari, din totalul de aproximativ 27 de trilioane al vânzărilor de retail din toată lumea. 

   

  În contextul acestei dezvoltări explozive, provocările pentru companiile care fac comerț electronic sunt și ele din ce în ce mai mari. O data cu dezvoltarea apar cadre legislative noi, tool-uri noi, modalități de marketing și de fidelizare a clientelei extrem de innovative, etc. 

   

  Contacteaza-ne si hai sa discutam despre cum iti poti digitaliza business-ul!

ARII DE EXPERTIZA

Consultanta de business
Detalii

Consultanta de business

Consultanta HR & Recrutare
Detalii

Consultanta HR & Recrutare

Consultanta startup
Detalii

Consultanta startup

Contracte & eContracts
Detalii

Contracte & eContracts

Proprietate intelectuala
Detalii

Proprietate intelectuala

Consultanta E-commerce
Detalii

Consultanta E-commerce

Creare plan de business
Detalii

Creare plan de business

Creare strategie dezvoltare
Detalii

Creare strategie dezvoltare

Creare/mapare procese de business
Detalii

Creare/mapare procese de business

Copyright
Detalii

Copyright

Marci
Detalii

Marci

Domenii de internet
Detalii

Domenii de internet

Termeni si conditii
Detalii

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate
Detalii

Politica de confidentialitate

Politica de retur
Detalii

Politica de retur

Politica de cookie
Detalii

Politica de cookie

ORM - Online Reputation Management
Detalii

ORM - Online Reputation Management

LET’S GET IN CONTACT

SUPORT CONTINUU