Consultanta in crearea planului de afaceri

Services Icon

Fie ca detii o afacere sau ai doar o idee noi te ajutam sa o materializezi intr-un plan de business in urma unei analize facuta in cativa pasi.

Expertiză complementara de peste 10 ani în antreprenoriat a echipei decalex atat în piața locală cât și internationala ne ajuta să-ți furnizam și să punem în aplicare cu succes un plan de afaceri etapizat și cu KPI-uri stabilite pentru atingerea obiectivului tău de business.

De ce ai nevoie de un plan de business?

E simplu, fără o structura care să-ți ofere o viziune etapizata a dezvoltarii afaceri tale nu ajungi prea departe. Trecând peste faptul ca banca atunci cand te crediteaza sau orice investitor care își manifesta intentia de a investii in afacerea ta, vrea sa vadă pe langa “capacitatea” echipei de execuție și un plan de business care sa includa o viziune de dezvoltare reala din toate persoectivele unei afaceri.

Planul de business! si la ce te ajuta ?

Planificare afacerii te ajuta la:

  • Sporirea eficientei organizationale;
  • A avea o claritate pe resursele din companiei si repartizarea lor eficienta asigurându-te că bugetele operaționale sunt bine cheltuite și rentabilitatea investiției creste.

Totodată un plan de afaceri bun îți oferă:

  • o imagine clară a scopului și direcției afacerii tale, ce poate fi comunicata cu usurinta către personal, clienți / parteneri sau asociați;
  • Prezice impacturile viitoare și contine acțiuni pentru contracararea  amenințărilor afacerii tale (factorilor negativi, piața, concurenta, etc);
  • Seteaza targeturi și obiective clare (SMART) pentru ca performanta afaceri tale sa poata fi masurata / monitorizata;
  • În baza viziunii tale: seteaza unde ești in prezent, unde vei fi în viitor și ce pași trebuie sa parcurgi pentru a ajunge acolo (sa-ti materializezi viziunea)

De asemenea echipa Decalex, îți pune la dispoziție programe de coaching si mentoring organizational dezvoltate de oamenii de business cu experiență în planificarea afacerilor care te vor sustine si sprijinii in atingerea obiectivelor mapate în planul de business.

CERTIFICĂRI ȘI STUDII

TESTIMONIALE

Pune o intrebare

Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Divider