Servicii ORM - Managementul reputatiei online

Services Icon

Online Reputation Management sau ORM - se referă la influențarea sau chiar controlul reputației în mediul online a companiilor și a persoanelor fizice. 

 

Ideea principală a ORM se învârte în jurul conținutului pozitiv de pe internet ce privește o anumită persoană sau companie. O dată cu apariția ORM au apărut și practici mai puțin loiale chiar anticoncurențiale. Prin aceste practici companiilor și persoanelor fizice li s-au atribuit fapte neadevărate.

 

În business “managementul reputatiei online” are impact direct asupra afacerii tale. Reputația ta și a afacerii tale determinand modul în care clienții și partenerii găsesc informații despre tine și afacerea ta atunci cand dau o căutare pe google ori alt motor de căutare. 

 

ORM influențează pro activ ce informații vor găsi oamenii despre tine utilizând diverse tehnici și strategii ce aduc în primele căutări pe Google (SERP) conținutul dorit de tine, impingand cat mai jos, pe celelalte pagini conținutul dăunător.

 

Managementul reputației online se referă atât la gestionarea conținutului in mediul online, optimizandul pentru motoarele de cautare, cat si la gestionarea recenziilor negative.

 

Într-o lume a online-ului unde fiecare utilizator scrie și posteaza liber, nu de puține ori, conținutul și recenziile negative s-au dovedit a fi plasate de concurență și fiind 100% false. In situatii de genul acesta componenta de legal a serviciiului ORM a fost cea care a contat și am reușit sa ștergem conținutul negativ din indexarea motoarelor de căutare sau chiar de pe internet.  

 

În acest domeniu, împreună cu o echipă tehnică am dezvoltat o procedură care funcționează în mai multe direcții cu scopul de a curăța imaginea negativă din mediul online pentru companii și persoane fizice.

 

Dacă ai provocări legate de reputația ta online sau a firmei tale? Nu ezita sa ne ceri ajutorul. Scrie-ne pe office@decalex.ro pentru orice nevoi legate de online reputation management și te vom contacta în maximum 24h.

CERTIFICĂRI ȘI STUDII

TESTIMONIALE

Pune o intrebare

Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Divider