Implementare canal de raportare a abaterilor (whistleblowing)

Services Icon

 

În contextul reglementărilor actuale, organizațiile cu peste 50 de angajați se confruntă cu obligativitatea de a institui un canal de raportare internă a abaterilor (whistleblowing). În această lume complexă și în continuă schimbare, alegerea soluției corecte poate fi o adevărată provocare. Fiecare organizație este unică, iar nevoile acesteia diferă în funcție de multe criterii.

 

Cum vă poate ajuta echipa Decalex?

 

Având la bază experiență vastă și o înțelegere profundă a conformității, echipa noastră este aici pentru a vă ghidează spre cea mai potrivită soluție. Vom analiza detaliat fiecare aspect al afacerii dvs., folosind criterii precum:

  • Industria în care activați
  • Numărul de angajați ai organizației
  • Natură și complexitatea activităților desfășurate
  • Nivelul de digitalizare și adaptabilitate la soluții online

În funcție de această analiză, **Echipa Decalex** poate configura:

 

Un canal intern de raportare a abaterilor pentru organizații care doresc să păstreze acest proces în cadrul structurilor interne.

 

Sau, un canal extern de raportare a abaterilor, recomandat pentru organizații care optează pentru un nivel suplimentar de obiectivitate și confidențialitate, delegând această funcție unui terț independent.

 

Securitate și Confidențialitate

 

Ne angajăm să asigurăm un mediu sigur și protejat pentru raportările dvs. Canalul nostru de raportare se bazează pe tehnologii de ultimă oră, garantând confidențialitatea și securitatea informațiilor. Funcționând 24/7, acesta este accesibil oricând, oferind părților interesate - fie că sunt angajați, clienți sau parteneri de afaceri - posibilitatea de a semnala orice abateri de conformitate pe care le suspectează sau pe care le-au observat.

 

În final, misiunea noastră este clară: să vă sprijinim în crearea unui mediu de afaceri integru și transparent, unde fiecare persoană poate vorbi liber și în siguranță. Alăturați-vă nouă în această misiune și lăsați echipa Decalex să vă ghideze spre soluția perfectă pentru organizația dvs.

CERTIFICĂRI ȘI STUDII

TESTIMONIALE

Pune o intrebare

Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Please provide a valid state
Divider