PIATA DE CAPITAL – INSELATORIE

PIATA DE CAPITAL

INSELATI DE TRADERI FARA LICENTA

Situatie:

 

“Mediul de tranzacţionare este unul complet reglementat si sigur.” Acesta este cel mai folosit citat de „traderii” care sună încercând să convingă oamenii să investească în sistemele alternative de tranzacţionare. Acest tip de investiţii au un grad mai ridicat de risc, decât tranzacţiile de pe piaţă reglementată şi cei interesaţi de această modalitate de câştig pot cădea pradă unei înşelătorii, mult mai uşor.

 

In acest caz aşa-zişii “traderi” au pretins faptul că activitatea lor reprezintă o Bursă în adevăratul sens al legii, ce este autorizată de către Comisia de Valori Mobiliare şi Bursă din Cipru şi, mai mult decât atât, faptul că este un mediu de tranzacţionare sigur.

 

Clientul nostru nu era la prima tranzactie pe piata de capital insa cu taoate a pierdut suma de 50.000 de euro fiind inselat de autointitulatii traderi.

 

Solutia:

 

Decalex a creat o echipa de lucru cu specializari complementare pentru a analiza cazul intr-un timp foarte scurt si a stabili care sunt pasii pentru rezolvarea acestui caz intr-un termen cat mai scurt, cu scopul declarat de a inchide entitatea si de a recupera sumele de bani pentru clientul nostru.

A fost creat un proces de coordonare pentru a asigura gestionarea eficientă și comunicarea dintre consilierul personal al clientului si coordonatorul  de litigii al Decalex.

 

Beneficii:

 

Descoperirea modului de utilizare: Cu ajutorul specialistilor nostri in piata de capital am realizat reconstituirea tuturor faptelor comise de asa zisa companie de traderi.

 

In spatele acestor “traderi” se afla o entitate neautorizată care nu reda, în realitate, fluctuaţiile existente pe piaţa de capital avand angajate persoane care nu au licenţele necesare pentru tranzacţionarea pe o astfel de piaţă.  

 

Modul de acţionare a acestor entităţi se bazează pe stimulente financiare survenite că urmare a investiţiilor în acţiuni, investiţii ce sunt efectuate în urmă unor presiuni emoţionale psihice, ceea ce face că persoanele să transfere în conturile acestor “traderi” sume uriaşe, urmând că mai apoi, în fracţiuni de câteva secunde, investitorul să piardă toată suma investită, fără a putea bloca în vreun fel contul.

 

În acest mod sunt păcăliţi oamenii care investesc sume de bani uriaşe, în acţiuni care nu au la baza un studiu, contul acestora ajungând pe 0 dacă nu există un transfer de bani constant.   

 

Recuperarea sumelor „investite”: Elaborarea si concepera procedurilor legale pentru recuperarea sumei de 50.000 de euro,  

 

Important de stiut: Persoanele care au avut de suferit pierderi financiare de pe urma unor inselatorii similare pot să îşi recupereze sumele pierdute în astfel de tranzacţii o pot face prin intermediul instrurmentelor legale.  Cu cat mai repede apeleaza la un specialist cu atat mai sigura este recuperarea sumelor de bani.