DESPRE NOI

WE MAKE PRIVACY EASY

EXPLOREAZĂ SOLUȚIILE

CINE SUNTEM?

Flowers

Cu gandire antreprenoriala si orientati spre business, suntem o echipa multidisciplinara dispusa sa analizeze, sa construiasca, sa participe la brainstorming-uri pentru a identifica solutii optime pentru dezvoltarea afacerilor.

Ne implicam doar in proiectele unde credem ca putem aducem un plus de valoare iar succesul nostru ca echipa se bazeaza pe abilitatea de a ne adapta frecvent la schimbare si pe deschiderea spre a explora si invata tot timpul lucruri noi.

Cu o expertiza de 10 ani in consultanta de business, 7 ani in protectia datelor si 3 ani in e-learning avem capacitatea sa transformam aceasta experienta intr-un instrument de optimizare a oricarei afaceri.

 • De ce sa lucrezi cu noi?

  Pentru ca in primul rand suntem antreprenori, nu simpli consultanti si intelegem provocarile unei afaceri din perspectiva de business.

  List Icon
 • Misiunea noastra

  Sa ajutam companiile sa isi pastreze avantajul competitiv si cultura organizationala intr-o piata ce se afla in continua schimbare si digitalizare. Vrem să știm ce este important pentru tine, miza jocului, care sunt obiectivele tale și ce informatii ne poti oferi pentru a te ajuta. Scopul este de a găsi o strategie care va functiona cel mai eficient pentru a obtine cel mai bun rezultat pentru tine.

  List Icon
 • Ce nu vei gasi la noi

  Daca cauti retete magice de conformitate sau solutii standard pe care sa le aplici peste noapte, nu suntem echipa potrivita pentru tine. Din cei peste 30 de ani de experienta ( adunati) am inteles ca singura modalitate prin care cresti o afacere in mod sanatos, pe termen lung, este prin solutii ce puncteaza unicitatea companiei tale.

  List Icon

ECHIPA NOASTRA

Cristian Deca

Innovation lead, Specialist in protectia datelor, Consultant de business

"success is a decision"

Cristiana Deca

Expert in protectia datelor, Privacy UX, Business Consultant

Ciprian Harabagiu

E-learning expert, Business Consultant, GDPR trainer

Cristian Donciu

Privacy & Data Protection Consultant

Elena Harabagiu

COO & Project Manager

"engage your mind, learn something new"

Diana Cojocaru

Privacy & Data Protection, Information Systems Auditor

... pe scurt despre  ..

Divider

PUNE O INTREBARE

WE MAKE PRIVACY EASY

Inclinatia noastra pentru drept s-a impletit perfect cu spiritul antreprenorial, si astfel am creat prima societate de servicii juridice specializata in preventie din Romania, care va folosi aceasta unealta pentru a ajuta companiile sa creasca pe o fundatie solida. Sa facem dreptul sa fie usor de inteles pentru orice antreprenor. Sa aratam ca pana si dreptul are o latura frumoasa.

Pentru ca pasiunea pentru domeniul juridic s-a transpuns intr-un tel general: acela de a deveni cel mai de incredere partener al oamenilor de business.

Legal Designe LEGAL DESIGN

Yap, Some short details about Legal Design goes here

Genuine Contract GENUINE CONTRACT

Indeed, some short details about Genuine Contract goes here